Care

Een borstprothese aanmeten begint met wederzijds vertrouwen

De aanpassing van een realistisch uitziende, perfect passende en comfortabele borstprothese vergt enige tijd, maar vooral wederzijds vertrouwen en respect. Iedereen is uniek. Dus de keuze van het soort borstprothese is zeer persoonlijk en absoluut belangrijk.

Een perfect aangepaste prothese zorgt voor een figuur in balans en herstelt het zelfvertrouwen. Het aanbod borstprotheses is divers: zelfklevend of niet, aantal lagen siliconen... Onze erkende bandagiste Nathalie Geuens staat je persoonlijk bij tijdens deze belangrijke keuze.

Daarom spreken we het liefst af bij ons in de winkel op een woensdagnamiddag wanneer we enkel open zijn op afspraak. Het passen verloopt dus altijd in alle rust, comfort en privacy. En zo combineer je je prothese meteen met bijpassende lingerie. We adviseren je bovendien met plezier bij die keuze zodat je ultiem draagcomfort en aantrekkelijke esthetiek kan combineren.

Onze erkende bandagiste Nathalie Geuens is al jaren aan het werk in de orthopedische sector. Ze is gespecialiseerd in borstprotheses & armkousen en heeft een ruime technische kennis binnen het vak.

In samenwerking met Nathalie kan u bij ons terecht voor borstprothesen en shapers (deelprothesen) van het merk Amoena en Anita.